Köszöntés

"Nézzünk áhítattal minden munkára,
mit emberi kéz végzett,
a legkisebbre is:
mert minden munkában
titokzatos zene,
a dolgos kezek muzsikája hallik."
(Fritz Wolke)

Tizenhét évesen varrtam magamnak az első táskát, de hosszú idő telt el azután, mire rájöttem, hogy mások éppen olyan szívesen hordják amit varrok, mint én.
Ma már fő tevékenységként varrok. Az általam készített dolgok amellett, hogy szépek, mindig valami funkciót töltenek be, hasznosak saját részre vagy ajándéknak. Főbb termékcsoportjaim: táskák, táskába való kiegészítők,szatyrok, könyvborítók, lakástextil: takarók, párnák, terítők, fali tárolók, alátétek.
2014-ben elhatároztam, hogy életem hátralévő részében nem akarok dolgozni! - mert aki a hobbijából él, az soha nem dolgozik.
Elérhetőségeim: ombolicu kukac gmail.com
tel: 06207722240

2016. március 21., hétfő

A Womanity Fesztivál - interjú

Miközben készítgetem a megrendeléseiteket, anyagot szerzek be, varrok a termelői piacra, igazából a tavasz nagy szenzációja, hogy készülök a Womanity Fesztiválra! :)
Május 15-én lesz ez a nagyszabású fesztivál Budapesten, ahol megjelenek az új kollekciómmal. Hatalmas lépés ez, hiszen rengeteg ember ismerhet meg, akiknek remélhetőleg tetszenek majd az alkotásaim.
Néhány napja adtam egy interjút a Womanity Magazinnak, ami meg is jelent a honlapjukon. Olvassátok el! :)


Ahogy közeledik az időpont, egyre izgatottabb leszek. Vajon elkészül-e, amit tervezek? Kik látják? Akik látják tetszeni fog-e nekik?  Miből vigyek többet? Mire lesz nagyobb igény? Ez mind-mind fontos kérdés, amire igazán választ csak ott és akkor kapok. Tegnap kaptam meg a cikket átolvasásra. Elolvasás után bizonyos szempontból megnyugodtam, úgy látom profi csapat szervezi ezt a kiállítást, nyugodtan rájuk bízhatom magam. 

2016. március 17., csütörtök

Piros laptop táska

Teljesen új fazon, egyszerű, praktikus. Egy laptop táskát rendeltek piros anyagból, 27x38x10 cm-es méretben. Ami új az eddigihez képest, hogy ez álló formátumú és minden díszítés nélküli. Már az anyag beszerzése is okozott némi fejtörést, mert az volt a kérés, hogy ne legyen vékony az anyag, de ne is legyen sprőd. Mivel a piros nem divatszín mostanában, ezért olyan nagy választék nincs belőle a környékbeli méteráru boltokban. Végülis a netről sikerült venni valakitől egy darab anyagot, ami éppen elég is lett hozzá.
A közbélésnek most egy új anyagot sikerült beszereznem, amivel volt némi aggodalmam, hogy azt nyújtja-e majd, amit várok tőle, mert a korábbihoz képest vastagabb ugyan, de sokkal lágyabb. Mire elkészült a táska nagyon elégedett vagyok vele. Megfelelő védelmet nyújt majd a laptopnak.



Komolyan gondolkodom, hogy a mostanában olyan népszerű romantikus rózsás anyagból is elkészítem ezt a fazont. 


2016. március 6., vasárnap

Szekszárdon voltam, a termelői piacon

Sokan kérdezitek, hol lehet megnézni a munkáimat. Mostantól van erre lehetőség! Nemrég nagyszerű kezdeményezés indult Szekszárdon helyi termelők és kézművesek számára. Kéthetente péntek délután nyitja meg kapuit a termelői piac a város szélén, a Sió csárdával szemben. Tegnapelőtt első alkalommal én is megjelentem a termékeimmel. Legközelebb március 18-án pénteken leszek kint 12:30-tól 17 óráig. Szeretettel várok mindenkit, aki nézelődni vagy vásárolni szeretne.

Tavaszi termékeim bevezető áron

Kedves Olvasók!

Zsuzsi jelentkezik. :)
Ugye mindenki egyetért velem abban, hogy Anyu kézműves termékei nem hasonlíthatóak a (kínai) boltokban kapható futószalagon készült gyenge minőségű műbőr táskákhoz!? Az áraik mégis valahol a tömegtermékek árai körül vagy alatta mozognak. El kell mondanom nektek, hogy rájöttem, nem jó ez így. Nagy nehezen rávettem Anyut, hogy értékelje jobban a saját munkáját és kérje meg a sok, lelkiismeretes, gondos munkáért az érte járó fizetséget. Ennek következményeként megemeltük a termékek árát. Viszont a blogolvasóink és a facebook-követőink még a héten, azaz március 11-ig még a korábban meghirdetett, bevezető áron rendelhetik! Ez a termékek valós árához képest akár 50-70% kedvezményt is jelent, tehát érdemes lecsapni rájuk!
A termékek a megrendeléstől számított 8-10 napon belül készülnek el.
Kövessetek minket továbbra is! :)